- FECHA DO SORTEO: 4-07-2011 21:00 (NO CAMPO DE FUTBOL DO CD ESPADANA).
     DIA 8: SEMIFINALES A LAS 17:10 Y FINAL 19:30

REGLAMENTO TORNEO FUTBOL 7

XUNQUEIRA DE ESPADAÑEDO

A competición desenvolverase conforme as normas da LNF.

INSCRIPCION DE XOGADORES
Completarase a lista de inscripción de xogadores, con un máximo de 12, non podendo modificar a lista tras o 1º partido.

TEMPO DE XOGO
Os partidos terán una duración de 30 minutos, en dous tempos de 15 minutos corridos cada un, cun descanso de 3 minutos.
A final terá una duración de 40 minutos, en dous tempos de 20 minutos corridos cada un, cun descanso de 3 minutos.
Non hai posibilidade de pedir tempos mortos en todo o torneo
Os equipos teñen que estar no terreo de xogo na hora exacta do encontró, se pasan 3 minutos da hora do encontro daraselle o partido por perdido.

DESENVOLVEMENTO DA COMPETICION
Formaranse 6 grupos de 3 equipos cada un:
A 1º fase xogarase polo sistema de ¨liguilla¨ en cada un dos grupos dos que están divididos os equipos participantes (3 puntos partido gañado, 1 punto por empate y 0 por derrota).
Pasaran os primeiros clasificados de cada grupo e os dous mellores segundos de entre todos os grupos, e caso de empate resolverase:
1º Pola mayor diferencia de goles a favor, segundo os partidos xogados entre eles.
2º Polo mayor coeficiente de goles (contando goles a favor e restando goles en contra).
3º Se persiste o empate pasara a 2º fase o equipo que mais goles marcase.
4º Se persiste o empate resolverase a penaltis entre eses dous equipos
Da segunda fase en adiante será polo sistema de eliminatoria directa a partido único.

SANCIONS
Se nalgun momento da competición algún equipo non se presentase perderá o partido por 5-0.
A expulsión dun xogador por cartón vermello directo supón a sua expulsión do torneo.
A expulsión dun xogador por doble cartón amárelo supón a sanción como mínimo dun partido (podendo ampliala a organización).
En caso de sucesos graves que afecten a un equipo ou as instalacións, a organización reservase o dereito a expulsalo da competición.

A INSCRIPCION NO TORNEO SUPON A CONFORMIDADE COAS SUAS NORMAS, PODENDO ESTAS SER MODIFICADAS POLA ORGANIZACIÓN EN BASE AO BO DESENVOVEMENTO DA COMPETICION.
A ORGANIZACIÓN NON SE FAI RESPONSABLE DAS LESIONS QUE SE PRODUZCAN NO TRANSCURSO DA COMPETICION NIN DE POSIBLES CONDUCTAS VIOLENTAS

Organiza: CD ESPADANA